TARRAT, IKKUNATEIPPAUS JA AUTOJEN TEIPPAUS

Pöllömopo Oy on 2016 perustettu, Akaassa toimiva pienyritys. Tarjoamme tarrat, ikkunateippausta ja autotaippausta kaiken kokoisille yrityksille, järjestöille ja yksityishenkilöille. Valmistamme niin pienet kuin suuretkin erät nopeasti ja joustavasti.

TARRAT

Myymme eri kokoiset ja muotoiset tarrat räätälöitynä sinulle. Teemme tarrat esimerkiksi omasta logostasi tai suunnittelemallasi tekstillä. 

Räätälöidyt tarrat ammattitaidolla ja edullisesti alueella Akaa, Iittala, Hämeenlinna, Tampere, Valkeakoski, Pälkäne, Urjala, Lempäälä, Nokia, Orivesi ja koko Suomi.

YHTEYDENOTTO >>

Ikkunateippaukset JA AUTOTEIPPAUS (EI YLITEIPPAUSTA)

Tarjoamme ikkunoiden ja autojen teksti- tai logoteippausta ammattitaidolla. Kohteiden tulee olla pestynä ennen teippausta. Laskutamme muutoin pesusta tuntihinnoittelumme mukaisesti. 

Auton teippaukselle on hyvä varata 1-3vrk aikaa. Suosittelemme ettei auto olisi liikenteessä vuorokauteen teippauksen jälkeen. Auton pesua emme suosittele ainakaan viikkoon teippauksesta. 

Ikkunateippaus ja autoteippaus ammattitaidolla ja edullisesti alueella Akaa, Iittala, Hämeenlinna, Tampere, Valkeakoski, Pälkäne, Urjala, Lempäälä, Nokia, Orivesi ja koko Suomi.

YHTEYDENOTTO >>

KUVIA TARROISTA JA TEIPPAUKSISTA:

SEURAA MEITÄ SOMESSA:JOTAIN, MITÄ ET NÄE KUVISSA? SOITA, NIIN KATSOTAAN MITEN VOIN AUTTAA!