TEKSTIILIPAINATUS JA MUKIPAINATUS

Pöllömopo Oy on 2016 perustettu, Akaassa toimiva pienyritys. Tarjoamme tekstiilipainatusta ja mukipainatusta kaiken kokoisille yrityksille, järjestöille ja yksityishenkilöille. Valmistamme niin pienet kuin suuretkin erät nopeasti ja joustavasti.

TEKSTIILIPAINATUS

Tekstiilipainatuksen avulla saadaan esimerkiksi työvaatteisiin tai muihin tekstiileihin lisättyä esimerkiksi logo, kuva tai haluttu teksti.

Meillä on sopimus muutamankin tukkuliikkeen kanssa joiden kautta tekstiilit meille tulevat eli meiltä saat painatuksen lisäksi myös tekstiilin johon painatus tulee. Kun tekstiili tulee meidän kautta pystymme antamaan takuun sille.

Jos kuitenkin päätät tuoda oman tekstiilin, emme ota vastuuta, jos painatuksen yhteydessä vaatteille sattuu jotain. Esim. jos ne eivät kestäkään painatuksen lämpöä (lämpöprässäys) tai painatus ei syystä tai toisesta pysy tekstiilissä. Toimitetun tekstiilin tulisi olla mielellään käyttämätön, mutta ainakin puhdas. 

Tekstiilipainatus ammattitaidolla ja edullisesti alueella Akaa, Iittala, Hämeenlinna, Tampere, Valkeakoski, Pälkäne, Urjala, Lempäälä, Nokia, Orivesi ja koko Suomi.

YHTEYDENOTTO >>

MUKIPAINATUS

Mukipainatuksen avulla saadaan mukiin lisättyä esimerkiksi logo, kuva tai haluttu teksti. Omiin mukeihin painattaminen ei valitettavasti onnistu, mutta saat meiltä mukit painatuksineen edullisesti. 

Mukipainatus ammattitaidolla ja edullisesti alueella Akaa, Iittala, Hämeenlinna, Tampere, Valkeakoski, Pälkäne, Urjala, Lempäälä, Nokia, Orivesi ja koko Suomi.

YHTEYDENOTTO >>

KUVIA TEKSTIILI- JA MUKIPAINATUKSISTA:

SEURAA MEITÄ SOMESSA:JOTAIN, MITÄ ET NÄE KUVISSA? SOITA, NIIN KATSOTAAN MITEN VOIN AUTTAA!